u.s. Department of Labor Occupational Safety and Heaith Administration
Washington, D.C. 20210

Reply to the attention of:

Mr. Andrew Anson
President
Superchute Ltd

Dear Mr. Anson:

This 1s in response to your November 5 lutter regussting a
statement of compliance from the Occupational Safety and Health
Administration (OSHA) for your Scafnet debris netting.

As you know, OSHA does not approve nor endorse products. The
variable working conditions at jobsites and possible alterations
or misapplication of an otherwise safe product could easily
create a hazardous condition beyond the control of the
manufacturer. However, we have reviewed the product data
enclosed with your letter and it appears that if the Scafnet fine
mesh debris netting is properly installed, the user would be in
compliance with 29 CFR 1926.451(a) (6).

If we can be of any further assistance, please contact either
Mr. Roy F. Gurnham or Mr. Dale Cavanaugh of my staff in the
Office of Construction and Maritime Compliance Assistance at
(202) 523-8136.

Sincerely,
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Directorate of Compliance Programs
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